Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

827 firme mijlocii si mici valcene datornice, publicate pe Internet

02-Mai-2011
3994
Directia Generala a Finantelor Publice Valcea, in temeiul prevederilor Titlului I - Transparenta informatiilor referitoare la obligatiile bugetare restante din Cartea I - Reglementari generale pentru prevenirea si combaterea coruptiei din Legea nr. 161/2003, a actualizat Lista societatilor comerciale care inregistrau obligatii restante fata de bugetele: de stat, asigurarilor sociale de stat, Fondului national unic de asigurari sociale de sanatate, asigurarilor de somaj, precum si cuantumul acestor obligatii restante la 31 martie 2011 si neachitate pana la data publicarii.

Cei interesati pot consulta lista pe websiteul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, la adresa www.anaf.ro, categoria Servicii on-line, subcategoria Obligatii restante catre bugete, din prima pagina.

I. La bugetul general consolidat, au fost publicati 827 contribuabili mijlocii si mici care inregistrau la 31 martie 2011 restante de 14,48 mil.lei.

La bugetul de stat, au fost publicati 801 contribuabili mijlocii si mici care aveau obligatii restante de 7.92 mil.lei, care se afla in una din urmatoarele situatii:

- 799 se afla in procedura de executare silita pentru recuperarea unor creante ale bugetului de stat de 7,89 mil.lei;


- 2 au solicitat compensarea obligatiilor restante la bugetul de stat pentru suma de 0,03 mil.lei.

Pentru obligatiile fata de bugetul asigurarilor sociale de stat, au fost publicati 330 contribuabili mijlocii si mici care inregistrau restante de 4,85 mil.lei, din care:

- 327 se afla in procedura de executare silita pentru recuperarea unor creante de 4,35 mil.lei;

- 3 au solicitat compensarea obligatiilor restante pentru 0,50 mil.lei.

Obligatiile la bugetul Fondului national unic al asigurarilor de sanatate sunt in suma de 1,57 mil.lei si provin de la 314 contribuabili mijlocii si mici, astfel:

- 312 se afla in procedura de executare silita pentru recuperarea unor creante in suma de 1,26 mil.lei;

- 2 au solicitat compensarea obligatiilor restante pentru 0,31 mil.lei.

Pentru obligatiile fata de bugetul asigurarilor sociale de somaj au fost publicati 294 contribuabili mijlocii si mici care inregistreaza obligatii restante de 0,14 mil.lei, in structura:

- 293 se afla in procedura de executare silita pentru obligatii restante in suma de 0,12 mil.lei;

- un contribuabil a solicitat compensarea obligatiilor restante pentru 0,02 mil.lei.

II. La 31 martie 2011, marii contribuabili aflati in administrarea Directiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili Bucuresti (DGAMC), conform Ordinului ministrului Finantelor Publice nr. 343/2005, cu modificarile si completarile ulterioare, in cazul in care au fost inregistrate restante, au fost publicati de DGAMC Bucuresti.

III. Nu au fost publicati, conform Ordinului ministrului Finantelor Publice nr. 551/2003: microintreprinderile clasificate conform Legii nr. 346/2004, modificata; contribuabili persoane juridice pentru care a fost declansata procedura insolventei, reglementata de Legea nr. 85/2006, cu modificarile si completarile ulterioare si contribuabili care au contestat debitele si au exercitat caile legale de atac.

IV. Urmatoarea actualizare se va face pana la 31 iulie 2011, pentru debitele restante la 30 iunie 2011, conform art. 13 din Ordinul ministrului Finantelor Publice nr. 551/2003.

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



Urmareste-ne pe Google News
keyboard_double_arrow_right

Atentie contabili!

Modificari importante in Codul fiscal!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti 
MODIFICARILE din Declaratia SAF-T. Obligatiile pentru contribuabilii mici


MODIFICARILE din Declaratia SAF-T. Obligatiile pentru contribuabilii mici
keyboard_double_arrow_left






Sfaturi de la experti



Subiectele saptamanii

  • Plafon 33% beneficii netaxabile 2025. Plafonul se calculeaza in functie de salariul brut sau net?

    • Pentru a remunera angajatii, firmele pot acorda numeroase beneficii extrasalariale, fara a fi supuse impozitarii, in limita unui plafon lunar de 33% din salariu. Printre facilitati amintim tichetele de masa, cazarea sau chiar contributiile la pensii facultative. Este important de mentionat faptul ca angajatorii au de respectat mai multe reguli si trebuie sa calculeze corespunzator plafonul de 33%, fiindca aceste beneficii salariale pot fi cumulate. Plafon 33% beneficii netaxabile. Beneficii...» citeste mai departe aici

  • Impozit pe venit in 2025. Ce modificari importante au aparut

    • Mai multe modificari importante cu privire la impozitul pe venit se vor aplica din 2025. Acestea vor afecta atat persoanele fizice, cat si persoanele juridice, fiinca au aparut intr-o perioada economica incerta. Printre cele mai semnificative masuri se numara eliminarea scutirii de impozit pentru salariatii din sectoarele IT, constructii, agricol si industria alimentara, cresterea cotei de impozitare pentru dividendele distribuite, dar si noi reguli privind impozitarea veniturilor din transferul...» citeste mai departe aici

  • Factura proforma in contextul e-Factura. Mai poate fi utilizata sau nu?

    • Modul in care sunt gestionate platile intre furnizori si clienti a fost schimbat prin implementarea sistemului E-Factura. Iar in acest context, multi antreprenori se intreaba daca mai pot efectua plati pe baza facturilor proforme, asa cum se obisnuia inainte de implementarea acestui sistem electronic. Factura proforma in contextul e-Factura In conditiile existentei e-Factura si a obligatiei de a plati o suma de bani unui furnizor doar dupa ce ai primit factura fiscala prin e-Factura, se mai...» citeste mai departe aici

Atentie contabili!
MODIFICARILE din Declaratia SAF-T. Obligatiile pentru contribuabilii mici
Modificari importante in Codul fiscal!
Descarcati GRATUIT
Raportul Special

realizat de specialisti
MODIFICARILE din Declaratia SAF-T. Obligatiile pentru contribuabilii mici
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016