Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Organizarea gestiunii - intocmiti corect documentele financiare primare

17-Iun-2016
3285

Stiti ca nerespectarea prevederilor privind arhivarea, pastrarea si prezentarea documentelor financiar-contabile se pedepseste aspru, cu sume cuprinse intre 2.000 si 3.500 de lei?

Si sa nu uitam de cea mai de temut amenda prevazuta in Legea Contabilitatii, pentru nerespectarea regimului acestor documente!
Cel mai eficient instrument pentru a realiza rapid, corect si eficient toate activitatile de contabilitate primara cuprinde atat informatii detaliate cu privire la legislatia in vigoare, cat si modele de documente editabile.

Aveti la indemana raspunsuri si solutii clare privind posibilele erori de contabilitate, precum si detalii oferite de specialisti cu privire la:

- intocmire, arhivare, corectare, reconstituire documente .detalii AICI>>

- tipuri de activitati. Descriere

- organizarea documentelor primare comune pentru toate tipurile de activitati .detalii AICI>>

- organizarea si particularitatile documentelor pentru activitatile de

- organizarea si particularitatile documentelor pentru activitati combinate

Descoperiti in lucrarea pe CD Totul despre documentele de contabilitate primara. Solutii de organizare a gestiunilor care este procedura optima in cazuri specifice, ce conturi sa folositi pentru anumite activitati, ce documente trebuie sa insoteasca aceste actiuni si cum trebuie sa arate.

Modelele editabile pentru documentele financiar-contabile va vor ajuta sa economisiti timp si sa aveti garantia corectitudinii.

Lucrarea pe CD Totul despre documentele de contabilitate primara. Solutii de organizare a gestiunilor este UNICA lucrare de pe piata care abordeaza subiectul “documente primare” prin prisma actiunilor practice pe care trebuie sa le parcurgi pas cu pas.

Acum puteti avea acces la recomandari din partea expertilor pentru aplicarea corecta a principalelor prevederi legislative:

Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal

Ordin nr. 1.802 din 29 decembrie 2014 pentru aprobarea Reglementarilor contabile privind situatiile financiare anuale individuale si situatiile financiare anuale consolidate

..detalii AICI>>

O.U.G. 28/1999 Obligatia agentilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale

...detalii AICI>>

Ordonanta nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata

Ordin nr 2.634/2015 privind Normele generale de intocmire si utilizare a documentelor financiar-contabile.

Aflati mai multe detalii despre cuprinsul lucrarii>>>

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



Urmareste-ne pe Google News
keyboard_double_arrow_right

Atentie contabili!

Modificari importante in Codul fiscal!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti 
E-Transport - toate NOUTATILE din 2024 + Studii de caz detaliate


E-Transport - toate NOUTATILE din 2024 + Studii de caz detaliate
keyboard_double_arrow_left






Sfaturi de la experti



Subiectele saptamanii

  • Bon fiscal emis eronat. Cum se poate face corectia contabila

    • Bonul fiscal este un document important in desfasurarea activitatii unei firme, fiindca include informatii referitoare la toate tranzactiile efectuate de aceasta, precum livrari de bunuri sau prestari de servicii, si este emis de casele de marcat fiscale electronice. Tocmai de aceea este necesar ca acestea sa fie corecte atunci cand sunt oferite clientilor de catre comercianti. Insa cum putem proceda in cazul in care o firma a emis un bon fiscal eronat? Cum se poate face corectia contabila?...» citeste mai departe aici

  • Controale ANAF 2024. Nereguli descoperite la persoanele fizice in luna august

    • Persoanele fizice, la fel ca cele juridice, au obligatii fiscale catre stat precum plata unor impozite, taxe sau contributii catre buget. In caz contrar, in urma controalelor ANAF, s-a putea sa fie amendate sau sa sufere alte consecinte fiscale. In acest articol vom vedea ce nereguli au descoperit inspectorii ANAF in urma controalelor la persoanele fizice din luna august 2024, asa cum apare in documentul publicat de institutie pe site-ul oficial. Controale ANAF 2024. Nereguli descoperite la...» citeste mai departe aici

  • RO e-Factura la nivelul ONRC. Cand are institutia obligatia de a trimite facturile in sistem

    • Referitor la prevederile OUG nr. 120/2021 privind administrarea sistemului national RO-e Factura si cele ale Codului Fiscal (Legea nr. 227/2015), Oficiul National al Registrului Comertului va aduce la cunostinta urmatoarele aspecte: RO e-Factura la nivelul ONRC. Cand are institutia obligatia de a trimite facturile in sistem Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC), prin activitatea sa de baza desfasurata ca autoritate publica, emite facturi fara TVA pentru serviciile specifice...» citeste mai departe aici

Atentie contabili!

E-Transport - toate NOUTATILE din 2024 + Studii de caz detaliate


Modificari importante in Codul fiscal!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti

E-Transport - toate NOUTATILE din 2024 + Studii de caz detaliate

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016