Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ANAF doteaza 98% din sedii cu calculatoare puse la dispozitia contribuabililor

10-Aug-2018
2136

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) anunta ca 98% dintre sediile Agentiei au fost dotate cu calculatoare puse la dispozitia contribuabililor.

"Cea mai buna metoda prin care contribuabilii se pot familiariza cu serviciile online este utilizarea lor", se arata intr-un comunicat de presa remis joi, 9 septembrie 2018, de ANAF. Pornind de la aceasta premisa, Agentia pune la dispozitia platitorilor de taxe si impozite, in 98% dintre sediile sale, calculatoare in sistem self service. 

Totusi, acolo unde simt ca au nevoie de ajutor, contribuabilii pot cere sa fie indrumati direct de catre inspectorii fiscali in vederea indeplinirii obligatiilor fiscale. 

Lista sediilor in care este disponibil acest nou serviciu pentru contribuabili poate fi accesata la urmatorul link. https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/listeselfservice.htm 

De asemenea, inspectorii fiscali anunta ca vor sprijini contribuabilii pentru familiarizarea cu orice serviciu online pus la dispozitie de ANAF: inscrierea in Spatiul Privat Virtual, depunerea de declaratii, consultarea ghidurilor si informatiilor existente pe site-ul ANAF etc., asta in conditiile in care, incepand cu 1 ianuarie 2019, comunicarea intre MFP - ANAF si contribuabili va fi realizata exclusiv online.

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



Votati articolul "ANAF doteaza 98% din sedii cu calculatoare puse la dispozitia contribuabililor":
Rating:

Nota: 4.33 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News
E-factura in 2024. TOP 9 Studii de caz

Atentie contabili!

Atentie, contabili!
Modificari importante in Codul fiscal!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti
E-factura in 2024. TOP 9 Studii de caz


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016







Sfaturi de la experti



© 2007 - 2024 RENTROP & STRATON. All rights reserved.

Atentie contabili!

Atentie, contabili!
Modificari importante in Codul fiscal!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti

E-factura in 2024. TOP 9 Studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016