Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

15 alternative profitabile la CIM

22-Iul-2013
3334
Cu totii ne dorim acelasi lucru: Sa facem cat mai mult cu resurse cat mai reduse. Ne dorim sa facem o placinta cat mai mare cu ingrediente cat mai putine si mai simple. Ne dorim sa ne organizam nunta cu bani cat mai putini si cat mai rapid cu putinta. Si cand vine vorba despre activitatea noastra profesionala, lucrurile stau la fel.

Ne dorim rezultate cat mai bune, cu investitii cat mai reduse. Si ne dorim sa ne ajutam firmele si companiile pe care le reprezentam sau pe care le detinem, sa plateasca cat mai putini bani la STAT! Implicit, ne dorim sa ramanem cu cat mai multi bani in buzunar.

Interesant este ca oricare ar fi problema de care ne lovim, solutia este unica: trebuie sa alegem inteligent, in functie de situatia in care ne aflam, in functie de context!

In esenta, cu totii dorim sa gasim raspunsul la intrebarea "daca tot muncim, cum putem ramane cu mai multi bani in buzunar la aceeasi suma bruta?"

Specialistii Rentrop&Straton Fiscalitate au gasit cateva raspunsuri esentiale pentu dumneavoastra si informatii pe care le gasiti in totalitate in cadrul unei lucrari de exceptie: "15 alternative profitabile la CIM, conform Codului fiscal in vigoare"!


Iata care sunt cele 15 alternative profitabile la CIM conform Codului fiscal in vigoare:

1. PFA - solutia cea mai cautata
2. Intreprinderea individuala, intreprinderea familiala
3. Conventia civila – poate cea mai buna solutie
4. Contractul de cesiune drepturi de proprietate intelectuala
5. Derularea activitatii ca si profesie liberala
6. Contractul de voluntariat
7. Asocierea in participatiune
8. Microintreprinderea
9. Somajul tehnic „pe hartie” - falsa alternativa
10. Firme offshore - Acolo unde veniturile depasesc un anumit plafon
11. Legea zilierilor
12. Agentia comerciala - ce a "scapat" Codului fiscal (si folosim pentru a avea o alternativa profitabila la CIM)
13. Contractul de mandat - folosit numai de cei ce stiu cum sa atraga profitul
14. Activitatea pe baza de comision
15. Intermedierea - profitabila pentru multe domenii de activitate


Va invitam sa descoperiti toate informatiile importante cu privire la aceste alternative care va pot ajuta sa ramaneti cu mai multi bani in buzunar! Anul acesta nimic nu se pierde, totul se castiga!

Cele 15 alternative profitabile la CIM, conform Codului Fiscal in vigoare >>>

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



Urmareste-ne pe Google News
Atentie contabili!

Modificari importante in Codul fiscal!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti
 MODIFICARILE din Declaratia SAF-T Obligatiile pentru contribuabilii mici



MODIFICARILE din Declaratia SAF-T Obligatiile pentru contribuabilii mici






Sfaturi de la experti



Subiectele saptamanii

  • SANCTIUNI pentru neconformarea cu E-Factura in B2C de la 1 iulie 2025

    • De la 1 iulie 2025, firmele care nu transmit facturile catre persoane fizice in sistemul RO e-Factura risca amenzi usturatoare. Extinderea obligativitatii e-Facturii si in relatia B2C aduce noi responsabilitati pentru toti operatorii economici, indiferent de metoda de plata folosita de client. In acest articol, explicam cine este vizat, ce reglementari trebuie respectate si care sunt sanctiunile prevazute de lege.» citeste mai departe aici

  • GHID e-Transport 2025: Termene, Obligatii si Sanctiuni

    • Autoritatile fiscale au revizuit recent ghidul oficial privind utilizarea sistemului RO e-Transport, pentru a reflecta modificarile legislative din 2024–2025 si pentru a alinia platforma la noua sa structura. In prezent, sistemul este impartit clar in doua directii: transporturile nationale de bunuri cu risc fiscal ridicat si transporturile internationale, indiferent daca implica sau nu astfel de bunuri. In continuarea articolului vom vedea ce transporturi trebuie declarate,...» citeste mai departe aici

  • Impozit dividende. Ce cota aplici daca platesti dividende in 2025

    • Daca intentionezi sa platesti dividende in 2025, este important sa cunosti cota actuala de impozitare si obligatiile fiscale aferente. In prezent, impozitul pe dividende este de 10%, iar retinerea si virarea acestuia la bugetul de stat intra in sarcina platitorului. In continuare, explicam cine datoreaza acest impozit, cand se plateste si in ce situatii se pot aplica exceptii.» citeste mai departe aici

Atentie contabili!
MODIFICARILE din Declaratia SAF-T Obligatiile pentru contribuabilii mici
Modificari importante in Codul fiscal!
Descarcati GRATUIT
Raportul Special

realizat de specialisti
MODIFICARILE din Declaratia SAF-T Obligatiile pentru contribuabilii mici
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016