Raportul Special
realizat de specialisti
Legislatia referitoare la PFA este intortocheata, complexa, greu de inteles si, implicit, generatoare de mari probleme. Daca te numeri printre contribuabilii care vor sa isi salveze sau sa isi dezvolte afacerea, trebuie sa urmaresti sfaturile specialistului Horatiu Sasu.
Horatiu Sasu a avut rabdarea sa analizeze legislatia referitoare la PFA cu profesionalism si sa faca cateva corelatii mai putin evidente intre anumite prevederi si sa identifice strategii perfect legale. Afla toate aceste informatii din lucrarea PFA: Contributii, taxe, impozite, deduceri 2020 care te ajuta sa pastrezi in propriul buzunar cat mai multi din banii munciti de tine.
In interiorul lucrarii vei gasi exemple 100% practice, cu aplicabilitate certa si imediata, care acopera absolut toate aspectele functionarii unei PFA: venituri, cheltuieli, impozite, contributii, dar si depunerea Declaratiei unice si gestionarea relatiei cu organele de control. Tehnici. Nuante legislative salvatoare.
Aceasta este singura lucrare care „despica firul textului de lege in 16” pentru a cauta nuante si „portite” legislative prin care sa te strecori, daca vrei sa iti fie mai bine.
Lucrarea iti dezvaluie:
-cum poti plati pe minim darile catre stat si pastra cat mai multi din banii munciti de tine, in propriul tau buzunar
-care sunt regulile jocului privind regimul cheltuielilor deductibile
Ghidul practic al contabilitatii in 2024 Legislatie explicata - Exemple detaliate - Monografii contabile complete
Agenda Fiscala a Contabilului 2025
Taxare 2025 Noutatile Codului fiscal
Autorul lucrarii este Horatiu Sasu, jurist si economist, consultant in afaceri, un autor curajos care nu se sfieste sa faca legaturi intre aspectele favorabile tie, dar imprastiate in diferite legi, ordonante, hotarari, „precizari”, sa compare, sa coroboreze pentru tine articole de lege.
Orientat intotdeauna spre beneficiul contribuabilului, reuseste sa interpreteze textul de lege si sa scoata acum din el toate variantele avantajoase pentru tine!
Doar aici gasesti argumente legale si „portite legislative” salvatoare pentru buzunarul tau! Ele te-ajuta:
-sa cunosti toate subtilitatile legii;
-sa profiti de ele si sa salvezi bani;
-sa fii aparat in fata inspectorilor ANAF si ferit de amenzile lor deloc mici.
In interiorul lucrarii PFA: Contributii, taxe, impozite, deduceri 2020 gasesti informatii despre:
1. PFA cu solutii si dezavantaje
2. Maximizarea profitului si minimizarea impozitelor
3. Decizii corecte (cu implicatii fiscale) privind eventualii salariati - inclusiv harababura cu salariile minime de trei feluri, contributii ba scutite, ba nu, o capcana care iti incarca nota de plata catre Fisc daca nu esti atent.
4. Activitatea dependenta – Capcane usor de ocolit si impozite mici! Iata ce ai de facut
5. Cum te lupti cu organele de control, cum contesti amenzile, ce faci ca sa reusesti sa reduci din sumele stabilite suplimentar de organul fiscal
6. Cum sa scapi de acuzatia de evaziune fiscala (bineinteles, acuzatie abuziva)
7. Ramai cu bani, dar Fiscul vegheaza: nu a putut sa iti ia impozite la maxim, iti confisca averea. Ce lege il lasa si ce ai de facut
8. Stii ce sa faci ca sa nu platesti impozite cand nu mai ai activitate?
9. PFA – IF – microintreprindere (SRL) – pana la urma ce e mai bine?
Cititi pe larg legislatia explicata de specialisti, dar si exemplele practice de la fiecare capitol.
Lucrarea PFA: Taxe, impozite, contributii, deduceri 2020 este prevazuta cu motor de cautare care iti permite gasirea in doar 10 secunde a subiectului cautat. Nu mai ezita si comanda acum aceasta lucrare.
Atentie contabili!
Modificari importante in Codul fiscal!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti MODIFICARILE din Declaratia SAF-T. Obligatiile pentru contribuabilii mici
Articole similare
PFA/II/IF 2020. Stii ce sa faci ca sa nu platesti impozite cand nu mai ai activitate?Sfaturi de la experti
Intrebare: Da, pierderile pe fiecare an sunt cumulate. Tinand cont ca in anul 2017 societatea a aplicat impozit pe venit micro, nu se merge un an in urma pentru recuperarea pierderii, respectiv si anul 2016? Care este calculul in acest caz?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
Optarea pentru aplicarea regimului micro
Intrebare: In cazul in care se face angajarea cu 15.01.2024 a unui salariat (nu contract mandat) se poate opta pentru trecerea la impozit pe venit micro cu 01.04.2025?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
Va recomandam
Solutii complete de legislatia munciiDepunere declaratiiPortal PFABlogul specialistuluiCertificatul de atestare fiscalaCodul fiscal 2024Stiri juridiceIdei de afaceriInfoinstitutiiLink-uri utile
Codul muncii 2024Legea pensiilorAfaceri profitabile Declaratii fiscaleLegea contabilitatii 2024Monitorul oficialCodul civilCodul penal 2024Legislatie TVA