Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cea mai arzatoare problema fiscala din ultimii ani a fost solutionata de Curtea de Justitie. Afla toate detaliile

16-Oct-2020
2184

O controversa de lunga durata intre contribuabili, inspectori fiscali si instantele de judecata a fost in sfarsit solutionata de Inalta Curte de Casatie si Justitie. Controversa se referea la termenul de prescriptie de 5 ani pentru obligatiile fiscale principale/accesorii aferente impozitului pe profit (stabilite suplimentar), si asta deoarece nu era deloc clar: cand incep sa curga cei 5 ani?

Pana acum, unele instante au considerat ca termenul de prescriptie trebuie calculat de la 1 ianuarie al anului urmator celui in care s-a nascut creanta fiscala, alte instante au mutat momentul cu 1 an mai traziu, la 1 ianuarie al anului urmator depunerii Declaratiei nr. 101 (asa cum a procedat si ANAF, pentru a amana cat mai mult intrarea in vigoare a presciptiei). 

Ce a decis Inalta Curte de Casatie si Justitie in aceasta problema?

Beneficiati astfel de informatii, temeiuri legale si comentarii care va ajuta sa stopati din start orice control abuziv din partea ANAF pe aceasta tema. Gasiti interpretarea corecta si clar formulata de consultantul fiscal, Irina Dumitrescu in www.PortalCodulfiscal.ro. Este obligatoriu sa cunoasteti decizia, pentru a o folosi in avantajul dvs. in cazul unui control!

Veti fi surprins sa aflati cate asemenea probleme controversate exista in practica!

Ca sa va faceti o idee, va invitam sa vizitati doar cateva minute www.PortalCodulfiscal.ro. Veti descoperi cu aceasta ocazie dimensiunea reala a dificultatilor cu care se confrunta contabilii din Romania, dar si un sprijin pe care va puteti baza oricand pentru a va rezolva propriile intrebari.

Ce este Portal Codul fiscal si ce avantaje unice va ofera?

Portal Codul fiscal este instrumentul de lucru pe care comunitatea contabililor din Romania il considera, fara rezerve, cea mai buna sursa de solutii pentru probleme de natura fiscala: taxe, impozite, contributii, dividende, TVA, cheltuieli deductibile, salarizare, drepturi de autor, venituri independente, tichete cadou etc.

Aveti o intrebare legata de TVA, impozit pe profit/venit, salarii, proceduri fiscale, declaratii etc.?

E suficienta o vizita pe www.PortalCodulfiscal.ro si obtineti pe loc raspunsul!

Portal Codul fiscal este locul unde sunt prezentate si solutionate impecabil peste 60.000 de probleme concrete intalnite in practica de contabili, in special probleme generate de Codul fiscal! Si zilnic se adauga noi spete primite de la contabilii din toata tara! 47 de specialisti cu o vasta experienta practica in domeniul fiscal-contabil gestioneaza acest Portal si sunt in masura sa va ofere rapid solutiile dorite.

Unicitatea acestui Portal consta in pachetul de servicii oferite! La un pret modic!

Abonamentul dvs. pe 3 luni la Portal Codul fiscal presupune un pachet de servicii cu totul speciale, gandite pentru a va usura activitatea si a va scapa de stresul zilnic.

1. Acces la peste 60.000 de probleme concrete intalnite in practica de contabili (cu precadere probleme generate de modificarile aduse Codului fiscal), solutionate impecabil.

Intrati in portal, introduceti in campul de cautare cuvantul-cheie care va intereseaza si, instantaneu pe ecran vi se vor afisa zeci de intrebari si raspunsuri exact pe tema respectiva printre care, cu siguranta, veti identifica si speta dvs. sau o speta foarte asemanatoare.

2. Consultanta telefonica in fiecare miercuri, in intervalul 17.15-19.15.

Un simplu telefon si obtineti pe loc raspunsul!

In calitate de abonat la www.PortalCodulfiscal.ro, beneficiati GRATUIT de consultanta telefonica, in fiecare miercuri, timp de 2 ore, in intervalul 17.15-19.15! In acest interval, 7 specialisti de calibru asteapta telefonul dvs., gata sa va ofere un raspuns impecabil pentru intrebarea dvs., un raspuns perfect argumentat, cu temeiuri legale si comentarii bazate pe o solida experienta practica.

3. Consultanta personalizata in scris pentru dvs.

Adresati intrebarea in www.PortalCodulfiscal.ro si primiti raspuns direct pe adresa dvs. de e-mail in termen de 72 de ore! 47 de experti sunt la dispozitia dvs. 24 de ore din 24, 7 zile din 7, 365 de zile pe an! Aveti astfel garantia ca, ori de cate ori intampinati dificultati, obtineti rapid solutia optima pentru problema dvs. specifica. Puteti adresa un numar de 8 intrebari in scris pe perioada de 3 luni a abonamentului.

4. Participarea GRATUITA la un seminar online pe teme de mare actualitate

Echipa www.PortalCodulfiscal.ro organizeaza periodic seminare online in cadrul carora specialisti de top dezbat probleme controversate generate de legislatia fiscal-contabila si raspund intrebarilor dvs. Datele seminarelor online sunt anuntate din timp, prin e-mail, astfel incat sa va puteti organiza programul si sa va puteti pregati intrebarile.

5. Acces la colectia actelor normative din domeniul fiscal-contabil (Cod fiscal + Norme de aplicare, Cod de procedura fiscala + Norme de aplicare, Planul general de conturi, Legea contabilitatii etc.) - actualizata zilnic.

6. Abonament GRATUIT la Newsletter Portal Codul fiscal (il primiti in fiecare luni, miercuri si vineri)- contine cele mai noi si controversate spete venite in cadrul consultantei, impreuna cu solutiile oferite de consultanti, pentru a va face o imagine exact a problemelor cu care se confrunta comunitatea contabililor din Romania.

Pretul total este de doar 519 lei + 5% TVA!De ce va este foarte util ACUM serviciul de
consultanta oferit de www.PortalCodulfiscal.ro?

Foarte simplu, Codul fiscal se modifica periodic, iar asta inseamna automat o serie de neclaritati si de nelamuriri. Dvs. insa, avand acces la www.PortalCodulfiscal.ro, puteti limpezi pe loc orice asemenea nelamurire. E suficient sa intrati in Portal, sa puneti intrebarea dorita si veti primi cu promptitudine raspunsul – profesionist, complet si clar pana la ultima virgula.

Plus ca trebuie sa tineti cont si de alt aspect:

Codul fiscal nu va ramane batut in cuie in forma actuala, el se va modifica destul de des, la fel ca si alte acte normative din domeniul fiscal-contabil. Ca urmare este imperios necesar sa fiti informat cu promptitudine asupra respectivelor modificari si asupra problemelor sensibile pe care, cu siguranta, acestea le vor crea.

Cine sunt cei care ofera solutiile prezentate pe www.PortalCodulfiscal.ro?

www.PortalCodulfiscal.ro este gestionat de 47 de specialisti cu o vasta experienta practica in domeniul fiscal-contabil, in masura sa ofere rapid solutiile pentru problemele ridicate de abonatii portalului. Nu uitati, de cele mai multe ori aceste solutii presupun coroborarea a numeroase acte normative, unele fara o legatura evidenta cu problemele in cauza!

In plus, aceste solutii sunt prezentate in forma optima, anume intr-o structura care urmareste parcurgerea tuturor aspectelor utile si relevante:
-stabilirea problemei
-clarificarea regimului fiscal al problemei
-indicarea temeiului legal
-comentarii
-recomandari
-propunerea solutiei + evidentierea aspectelor care va sunt favorabile
-riscuri + “portite” legislative

Iata 3 nume “grele” din randul specialistilor portalului:

Justinian Cucu
-jurist/expert in proceduri fiscale/consultant fiscal
coautor la «Consilier Taxe si Impozite pentru Contabili», «Consilier TVA», «Revista Romana de Fiscalitate»
-consultant in domeniul proceduri fiscale in cadrul Seminarelor de fiscalitate si contabilitate -organizate de Rentrop & Straton - Grup romano-german de informatii specializate.

Adrian Benta
-consultant Fiscal inscris in Registrul Camerei Consultantilor Fiscali, optiune expertiza fiscala.
-experienta relevanta: 11 ani in domeniul taxelor si impozitelor, conducerea contabilitatii unei -societati comerciale.

Irina Dumitrescu
-expert contabil
-consultant fiscal
-peste 20 de ani experienta in domeniile: contabilitate, consultanta fiscala si salarizare pentru societati, ONG-uri, asociatii, PFAautor al unui numar impresionant de lucrari de specialitate Rentrop&Straton

Pe www.PortalCodulfiscal.ro puteti fie sa parcurgeti raspunsurile la intrebarile de specialitate puse de colegii dvs. de alte firme (nu trebuie decat sa dati o simpla cautare dupa cuvantul-cheie care va intereseaza), fie sa adresati propria dvs. intrebare concreta, punctuala, urmand sa primiti in cel mai scurt timp solutia imbatabila oferita de cei 47 de specialisti care va stau la dispozitie. 

Gasiti aici cca 60.000 de intrebari si raspunsuri ce vizeaza situatii cu care s-au confruntat alti contabili, situatii cu care este foarte posibil sa va fi confruntat si dvs. la un moment dat sau cu care va veti confrunta in curand. Nu este pur si simplu ideal sa aveti acces atat de rapid si de facil la raspunsul pe care il cautati?

IMPORTANT!

Am gandit Pachetul de servicii oferit abonatilor Portalului ca o modalitate comoda, rapida si eficienta prin care dvs. sa obtineti la orice ora solutii 100% profesioniste si in concordanta perfecta cu legislatia in vigoare pentru orice problema cu care va confruntati! Si ne-am bucura sa stim ca www.Portal Codulfiscal.ro isi atinge scopul.

Adica va este foarte util si va simplifica in mod considerabil munca de zi cu zi.

Abonati-va ACUM, clic pe butonul de mai jos si impartasiti-ne parerea dvs.!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



Votati articolul "Cea mai arzatoare problema fiscala din ultimii ani a fost solutionata de Curtea de Justitie. Afla toate detaliile":
Rating:

Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
E-factura in 2024. TOP 9 Studii de caz

Atentie contabili!

Atentie, contabili!
Modificari importante in Codul fiscal!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti
E-factura in 2024. TOP 9 Studii de caz


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016







Sfaturi de la experti



© 2007 - 2024 RENTROP & STRATON. All rights reserved.

Atentie contabili!

Atentie, contabili!
Modificari importante in Codul fiscal!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti

E-factura in 2024. TOP 9 Studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016