Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Consiliul Concurentei vrea sa lanseze in acest an Monitorul Preturilor - retailerii il considera inutil

28-Ian-2015
1602
O noua schimbare in domeniul economic nu pare sa aduca multumirea retailerilor, ba chiar sa starneasca mai multe controverse pe aceasta tema. Modificarea este considera de cei mai multi dintre acestia ca fiind o masura inutila care nu ii ajuta sa isi imbunatateasca activitatea economica.

Schimbare pe care retailerii o considera inutila este propusa de Consiliul Concurentei care are in plan ca pe parcursul acestui an sa implementeze Monitorul Preturilor.

De cealalta parte, potrivit Agerpres, Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania (AMRCR) contesta utilitatea introducerii platformei online si anunta ca nu va sustine proiectul.

Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, a oferit unele explicatii cu privire la aceasta masura care nu pare sa ii incante pe retaileri.

In concret, acesta a amintit de faptul ca masura se bucura de sprijinul Guvernului si ca noul proiect are ca scop facilitarea accesului consumatorilor la informatii care se leaga de preturile unor produse pe piata:

"Avem sprijinul Guvernului pentru a lansa un proiect care se numeste "Monitorul Preturilor". Ce vrem? Vrem sa facilitam accesul consumatorilor la informatii privind preturile unor produse".

Declaratiile citate de sursa de mai sus au fost facute marti intr-o conferinta de presa avand ca tema activitatea institutiei pe 2014.

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



Votati articolul "Consiliul Concurentei vrea sa lanseze in acest an Monitorul Preturilor - retailerii il considera inutil":
Rating:

Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
E-factura in 2024. TOP 9 Studii de caz

Atentie contabili!

Atentie, contabili!
Modificari importante in Codul fiscal!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti
E-factura in 2024. TOP 9 Studii de caz


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016







Sfaturi de la experti



Subiectele saptamanii

© 2007 - 2024 RENTROP & STRATON. All rights reserved.

Atentie contabili!

Atentie, contabili!
Modificari importante in Codul fiscal!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti

E-factura in 2024. TOP 9 Studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016