Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Loteria bonurilor fiscale - martie 2019. Sunt castigatoare cele emise in data de 26 martie

22-Apr-2019
2396

O noua editie a Loteriei bonurilor fiscale a avut loc duminica, 21 aprilie, in cadrul acesteia fiind extras bonul castigator. Asadar, toti cei care stiu ca au facut cumparaturi mai consistente pe data de 26 martie, si ca pastreaza bonurile fiscale, pot sa verifice daca nu cumva se numara printre norocosi. Valoarea bonurilor declarate este de 346 de lei.

Deci bonurile declarate castigatoare in cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale pentru luna marte sunt cele in valoare de 346 lei, emise in data de 26 martie. La aceast etapa au participat bonurile fiscale emise in perioada 1-31 martie 2019. ca de obicei, fondul de premiere este de un milion de lei si se poate imparti la maximum 100 de castigatori.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice (MFP), al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al C.N. "Loteria Romana" (CNLR) pentru o perioada de minim 30 de zile. 

Nu uitati!

Vor fi luate in considerare doar cererile de revendicare insotite de bonurile fiscale castigatoare (in original) si copia actului de identitate. Actele se vor depune la orice administratie fiscala din structura ANAF. Unitatea teritoriala ANAF la care se depun bonurile fiscale va elibera o copie a acestora cu mentiunea "conform cu originalul", pe care va fi scris numarul unic de inregistrare.

Un bon fiscal considerat castigator trebuie sa indeplineasca cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul si seria fiscala ale aparatului de marcat electronic fiscal, data si ora emiterii precum si numarul de ordine).

Daca dupa finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, numarul cererilor de revendicare valide va fi mai mic sau egal cu 100, premiul de 1 milion de lei va fi impartit la numarul de cereri, dupa verificarea autenticitatii bonurilor castigatoare. 


Regulamentul oficial al Loteriei bonurilor fiscale il puteti consulta AICI >>>

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



Votati articolul "Loteria bonurilor fiscale - martie 2019. Sunt castigatoare cele emise in data de 26 martie":
Rating:

Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News
E-factura in 2024. TOP 9 Studii de caz

Atentie contabili!

Atentie, contabili!
Modificari importante in Codul fiscal!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti
E-factura in 2024. TOP 9 Studii de caz


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016







Sfaturi de la experti



Subiectele saptamanii

© 2007 - 2024 RENTROP & STRATON. All rights reserved.

Atentie contabili!

Atentie, contabili!
Modificari importante in Codul fiscal!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti

E-factura in 2024. TOP 9 Studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016