Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ANAF, in actiune! Inspectorii au demarat zeci de controale la contribuabilii cu risc fiscal, in cadrul operatiunii Iceberg

26-Feb-2019
3237

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a anuntat luni, 25 februarie, ca a fost demarata procedura de inspectie fiscala pentru 80 de contribuabili, in cadrul operatiunii Iceberg.

Grupul de lucru constituit la nivelul ANAF a demarat procedura de inspectie fiscala pentru 80 de contribuabili, care, din punct de vedere al administrarii fiscale si al categoriei de risc fiscal, acesti contribuabili sunt incadrati in doua categorii.

Astfel, Directia Generala de Administrare a Mariloc Contribuabili (DGAMC) Bucuresti, directia care administreaza contribuabilii mari a demarat inspectia fiscala pentru 13 contribuabili. Riscul estimat in cazul acestor firme este de 102,278 milioane de lei.

In cazul contribuabililor mijlocii, administrati de Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Bucuresti, au fost luati in vizor 67 de contribuabili pentru care s-a demarat inspectia fiscala, fiind vorba de 157,118 milioane de lei nivelul riscului estimat.

Selectia contribuabililor a fost efectuata in baza riscurilor estimate si cuantificate, in urma controalelor operative derulate de inspectorii antifrauda.

Pentru efectuarea inspectiei fiscale la contribuabilii administrati de catre DGAMC Bucuresti, au fost selectati 50 de inspectori fiscali cu experienta in zona verificarilor fiscale.

Pentru contribuabilii mijlocii selectati in scopul efectuarii inspectiei fiscale, au fost relocate 67 de echipe de inspectie fiscala, care sunt coordonate centralizat si unitar in ceea ce priveste tratamentul fiscal aplicat, pentru acoperirea riscurilor identificate, potrivit datelor furnizate de ANAF intr-un comunicat de presa.

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



Votati articolul "ANAF, in actiune! Inspectorii au demarat zeci de controale la contribuabilii cu risc fiscal, in cadrul operatiunii Iceberg":
Rating:

Nota: 4.75 din 4 voturi
Urmareste-ne pe Google News
E-factura in 2024. TOP 9 Studii de caz

Atentie contabili!

Atentie, contabili!
Modificari importante in Codul fiscal!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti
E-factura in 2024. TOP 9 Studii de caz


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016







Sfaturi de la experti



Subiectele saptamanii

© 2007 - 2024 RENTROP & STRATON. All rights reserved.

Atentie contabili!

Atentie, contabili!
Modificari importante in Codul fiscal!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti

E-factura in 2024. TOP 9 Studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016