Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Premierul anunta ca si ceilalti bugetari merita salarii mai mari

19-Aug-2015
1733

Recent, premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la inceputul sedintei de guvern, in contextul majorarilor salariale pentru personalul sanitar, ca si ceilalti bugetari au dreptate atunci cand solicita salarii marite. De asemenea, acesta a precizat ca Executivul va discuta si va negocia cu acestia, iar atunci cand va putea, se va tine de cuvant.

"Fac un apel catre toti ceilalti bugetari care au dreptate - si ei vor salarii mai mari si merita - sa facem cum am facut in ultimii patru ani si ne intelegem si negociem si discutam si cand putem, ne tinem de cuvant. Spre deosebire de altii care le-au taiat salariile, noi de fiecare data le-am dat. De exemplu, la educatie cred ca ne-am tinut de cuvant. in martie a intrat in vigoare prima crestere, in octombrie intra a doua, personalul nedidactic. Deci, cu absolut toata lumea, cand ne-am inteles si am avut banii, ne-am tinut de cuvant", a declarat Ponta, citat de Agepres.

De asemenea, aceeasi sursa anunta ca premierul le-a transmis celorlalte categorii de bugetari ca Guvernul va fi in continuare la fel de serios ca si pana acum in aceasta privinta.

"Stim cat putem sa dam si nu ne angajam la ce nu putem sa facem", a adaugat Victor Ponta.

Referitor la majorarile salariale pentru medici, prim-ministrul i-a solicitat ministrului de resort, Nicolae Banicioiu, sa vina saptamana viitoare cu ordonanta care stabileste aceasta decizie.

"Veniti saptamana viitoare cu ordonanta pentru ca ati economisit bani la Sanatate si nu aveti nevoie de alti bani anul acesta, putem sa le punem in aplicare de la 1 octombrie", i s-a adresat acesta lui Banicioiu.

Premierul Victor Ponta a sustinut marti seara, intr-o interventie televizata, ca, deocamdata, din fondurile disponibile, pot fi marite salariile pentru personalul din sistemul sanitar, asa cum anul trecut a fost parafata o intelegere cu profesorii asupra titlurilor executorii si a majorarii salariilor.

Ulterior, mai multe voci din mass-media au atras atentia asupra acestui tip de anunt care promite masuri care nu pot fi aplicate in mod real, din lipsa de fonduri.

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



Votati articolul "Premierul anunta ca si ceilalti bugetari merita salarii mai mari":
Rating:

Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News
E-factura in 2024. TOP 9 Studii de caz

Atentie contabili!

Atentie, contabili!
Modificari importante in Codul fiscal!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti
E-factura in 2024. TOP 9 Studii de caz


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016







Sfaturi de la experti



Subiectele saptamanii

© 2007 - 2024 RENTROP & STRATON. All rights reserved.

Atentie contabili!

Atentie, contabili!
Modificari importante in Codul fiscal!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti

E-factura in 2024. TOP 9 Studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016