Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Directia Generala Antifrauda Fiscala verifica peste 200 spatii comerciale

20-Nov-2014
2418
Miercuri, 19 noiembrie 2014, in complexuri comerciale din judetul Ilfov (Doraly, Dragonul Rosu, China Town), peste 150 de inspectori ai Directiei generale antifrauda fiscala au declansat o ampla actiune de control specific, care vizeaza combaterea fraudelor fiscale si vamale. In urma analizelor privind zonele cu risc fiscal ridicat, inspectorii antifrauda fiscala au verificat activitatea comerciala derulata in peste 200 de spatii comerciale, depozite si sedii sociale/domicilii fiscale, persoane si societati care asigura servicii de contabilitate, implicati in activitati de comercializare cu amanuntul a unor cantitati foarte mari de produse de larg consum fara acte de provenienta (jucarii, articole de imbracaminte si incaltaminte de sezon etc.).

Inspectori antifrauda fiscala, beneficiind de protectia unitatilor Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane, au constatat nereguli pentru sanctionarea carora au dispus amenzi contraventionale, sigilari ale unor depozite si spatii comerciale, confiscari de sume in numerar si marfuri fara acte de provenienta.

Inspectorii antifrauda fiscala continua verificarile pentru identificarea tuturor persoanelor fizice si juridice implicate in activitati evazioniste, urmand a fi dispuse toate masurile prevazute de lege. Actiunea de control, aflata in derulare, face parte dintr-un proiect complex menit sa combata ferm evaziunea fiscala si beneficiaza de sprijinul Serviciului Roman de Informatii.

Sursa: ANAF

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



Votati articolul "Directia Generala Antifrauda Fiscala verifica peste 200 spatii comerciale":
Rating:

Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
E-factura in 2024. TOP 9 Studii de caz

Atentie contabili!

Atentie, contabili!
Modificari importante in Codul fiscal!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti
E-factura in 2024. TOP 9 Studii de caz


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016







Sfaturi de la experti



© 2007 - 2024 RENTROP & STRATON. All rights reserved.

Atentie contabili!

Atentie, contabili!
Modificari importante in Codul fiscal!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti

E-factura in 2024. TOP 9 Studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016